config files not working ingame

  • Hi,

    First sorry for my bad english .

    In my server when i change parameters like xpmultiplier nothing change ingame , any idea what i doing wrong ?

    Thank you for you help ,



    my gus.ini:

    [ServerSettings]

    ServerPassword=

    ServerAdminPassword=

    RCONEnabled=True

    RCONPort=29315

    XPMultiplier=10.000000

    HarvestAmountMultiplier=10.000000

    TamingSpeedMultiplier=20.000000

    StructurePreventResourceRadiusMultiplier=1.000000

    ResourceDropQuantityMultiplier=5.000000

    ResourceRefreshPeriodMultiplier=1.000000

    BlueprintTimeToCraftMultiplier=1.000000

    TimeForFullRepairMultiplier=1.000000

    RaidDinoCharacterFoodDrainMultiplier=1.000000

    PvEDinoDecayPeriodMultiplier=1.000000

    KickIdlePlayersPeriod=3600.000000

    PerPlatformMaxStructuresMultiplier=1.000000

    AutoSavePeriodMinutes=15.000000

    ListenServerTetherDistanceMultiplier=1.000000

    MaxTamedDinos=5000.000000

    RCONServerGameLogBuffer=600.000000

    AllowHitMarkers=false

    ServerPVPCanAttack=False

    CanPvPAttack=False

    AllowThirdPersonPlayer=True

    AllowCaveBuildingPvE=true

    ServerHardcore=false

    ShowMapPlayerLocation=True

    GlobalVoiceChat=true

    ProximityChat=false

    ProximityVoiceChat=false

    DontAlwaysNotifyPlayerJoined=false

    AlwaysNotifyPlayerLeft=false

    AlwaysNotifyPlayerJoined=true

    AdminLogging=false

    MaxPersonalTamedDinos=500

    DisableStructureDecayPvE=false

    AllowFlyerCarryPvE=false

    ClampResourceHarvestDamage=false

    DisableDinoDecayPvE=false

    bUseKillPlayerWhenExitTooLong=false

    MaxPlatformSaddleStructureLimit=1000

    MaxPersonalPlatformSaddleLimit=1000

    ForceAllowCaveFlyers=true

    NewMaxStructuresInRange=1300

    TribeNameChangeCooldown=15

    AllowHideDamageSourceFromLogs=false

    RandomSupplyCratePoints=true

    TamedDinoDamageMultiplier=1

    TamedDinoResistanceMultiplier=1

    PvEStructureDecayDestructionPeriod=1

    PvPStructureDecayPeriodMultiplier=1



    Julien


    PS: i don't no why my first message doesn't appear on forum i hope this one works

    The post was edited 2 times, last by Julien67 ().